Saturday, August 19, 2006

Så fruktansvärt klantigt.

Igår skulle jag tvätta, men det fanns inget tvättmedel förutom Vittvätt-tvättmedel som jag köpte för något år sedan, hur ofta har man vita grejer att tvätta egentligen, så jag fick skjuta upp tvätten till idag, och så gick jag till Folkes och köpte ett paket Skona, gick hem och satte på en tvätt som just blev färdig, och gissa vad jag märkte då? Jag hade köpt ytterligare ett paket vittvätttvättmedel. Vitvättvättmedel. Om någon vill ha det så finns det att hämta upp, helt gratis, på Rackarbergsgatan 76.

(Bilden snodde jag från MKB Fastighets AB. Tack, hörni.)

5 comments:

 1. Gud, vad pinsamt! Det påminner mig om när jag köpte samma äckliga müsli två gånger i rad. Den första ställde jag i köket på jobbet med texten "ät mig" på, men den andra fick jag tvinga i mig. Jag tror det var någon AXA med såna blåröda bär, vahetterom.

  ReplyDelete
 2. Drottningbär? Blåhallon? Björnbär?

  Jag kan ta vittvättmedlet. Vadå inga vita textilier? Hälften av mina kalsonger är vita och vi har en massa lakan som är vita. Vitt ärd et nya svart ju. :-)

  ReplyDelete
 3. Jag hade lätt tagit müslin med blåröda bär.

  Jon: Du är välkommen! Jag är rätt stolt över att jag överhuvudtaget har ett paket tvättmedel för vita textilier, för de få gånger om året då jag tvättar mina lakan (Oj, sa jag det högt?).

  ReplyDelete
 4. vi tvättar en vittvätt varje gång vi tvättar! :O) eriks linnen typ och veras bodys. många vita plagg där. och handdukar förstås, och nåt lakan och kanske jag har några vita toppar - och ja så blir det en vittvätt varje gång. fast det blir allti den minsta maskinen..

  ReplyDelete

Simons blogg där han skriver ibland.

Twitter

Followers

There was an error in this gadget