Monday, August 21, 2006

En vårdag i Uppsala: Radioavdelningen

Satt och kollade igenom bilder från Pang Musik! och hittade oss ståendes väntandes i kön till The Radio Dept. och My Darling YOU!, 11 maj 2006. En fin bild som ger ett väldigt romantiskt skimmer över hela det att vänta i kön till Kalmar Nation, något jag har ägnat ett stort ganska stort antal timmar åt under min tid i denna stad.

Vi utanför Kalmar


Ni ser mig i brun manchesterkavaj, lutandes mot stängslet. Medsols från det är Lisa, Astrid, Rut, Samir, Johannes och Björn. Lisa och Astrid står utanför stängslet. Det beror på att de får fuska i kön. Det gör inte oss något, för de tar bord åt oss. Sen äter vi middag. Det är ganska gott. Någon av oss glömmer eventuellt betala. Sen hänger vi på gården ett tag, tror jag. My Darling YOU! kommer jag inte ihåg om jag ser. The Radio Dept. är tråkiga live, men ändå fina och bra eftersom de är The Radio Dept.

Jag tror att vi hade kul. När jag ser bilden så tänker jag att vi hade kul. Jag gick säkert runt och kände mig löjlig som vanligt men när jag ser bilden så tänker jag att vi hade kul. Snart är det höstpremiär på Pang, med Whitest Boy Alive! Tjoho!3 comments:

  1. Det var en ruskigt fin kväll!
    Som så många gånger förr.

    ReplyDelete
  2. Björn skulle kunna vara Anders och Johannes skulle kunna vara Jon. Men du, Simon, du är du!

    ReplyDelete

Simons blogg där han skriver ibland.

Followers