Tuesday, August 15, 2006

Nästa episod.

Nu ska vi se. Vi har några veckor att disponera. Vad ska man göra då då? Ner till Malmö. Jag tänkte ju hälsa på Henrik och jag tänkte hälsa på Hannes men jag vet inte om de är där när jag vill att de ska vara där. Jag hade kunnat åka ner med Linus flyttlass och jag hade kunnat åka ner med i en buss med en indiepopdamkör, men det var den här veckan och jag måste vara kvar till lördag för då har jag tagit mig för att springa en mil. Varför gjorde jag det. Eller: Varför gjorde jag det, och sen inte tränade?

(När jag ibland skriver en fråga och inte avslutar med frågetecken så är det faktiskt meningen. Det är tänkt att ge en speciell vibb. Som när man inte är grammatisk också. Det är ett stilistiskt grepp. Att påpeka detta känns oerhört nördigt, men samtidigt nödvändigt.)

Sen är det ju filmfestival på Holmen helgen efter det. Det vill man ju vara med på. Det kanske blir en kort sväng ner till Malmö. Sen helgen efter det är det faktiskt Popdakar. Koolt.

Det ska flytta in lite folk här också. Jag undrar lite vilka de egentligen är, och vad vi alla tycker om varandra. Men jag förväntar mig bara det bästa.

1 comment:

Simons blogg där han skriver ibland.

Followers