Friday, August 18, 2006

Joråsåatte.

Joråsåatte, jag har börjat hänga lite på Spray Date. Nu igen. Den här gången under annat namn. Ha ha ha. Det känns lite stalkigt när man besöker personer som man tidigare har konverserat med under sitt gamla namn.

Inte för jag tror... eller inte för att jag hoppas... eller det är ju bara på lek. Bara tidsfördriv.

En annan stalkig grej: I kväll när jag kollade igenom folk (när jag skriver "folk" så menar jag kvinnor från Uppsala mellan 20 och 35) som varit inloggade det senaste dygnet så "träffade jag på" två stycken som jag känner igen från psykologprogrammet. Och kanske till och med har interagerat med någon gång. Orkade inte säga hej.

Tidigare ikväll var jag ute och drack några öl med Elin och Erik och Elins kompis Karin från Malmö. Det var trevligt. Två tjejer började konversera med oss. Den ena tyckte inte att man skulle vara rädd för att prata med ett gäng invandrare på stan. Den andra tyckte att man skulle det. Vi höll med den ena.

7 comments:

 1. Ett gäng invandrare.

  Det är detaljerna som gör det!

  ReplyDelete
 2. Iofs så tror jag att det var "tre invandrare", när jag tänker efter. Gänget skapades i mitt huvud.

  ReplyDelete
 3. Invandrare rör sig ju gärna i just gäng, har jag hört, så du är förlåten.

  Nej, jag måste verkligen sluta med såna här skämt, folk skulle lätt kunna missta mig för riktigt rasistisk. Jag är väldigt fördomsfull i största allmänhet, men det behöver ju inte gå ut över andra människor. Förlåt. Men jag brukar inte börja prata med folk på stan alls, så jag förstod nog inte frågan.

  Vad var det för fel på ditt gamla namn? Har du fått dålig feedback på date-sex? :-)

  ReplyDelete
 4. Hehe, nej, ingen dålig feedback. Det var mer att jag typ ville börja på ny kula, kan inte exakt beskriva varför, och att jag inte ville ha ett foto, haha. (Man kan ju förstås ta bort det, men folk kanske kommer ihåg.) :)

  Men Spraydate är en sån grej som jag brukar få för mig att det är kul någon gång om året då jag känner mig extra ensam. Sen kör jag på det några eller någon vecka, sedan ledsnar jag. Ungefär som livet i allmänhet.

  ReplyDelete
 5. Simon: Var är David Mondelores blogg? Han är den enda som saknas!

  ReplyDelete
 6. UL-tomten: Det vet jag tyvärr ingenting om! Hur kommer det sig att du har sån koll på våran gamla klass? Vem är du egentligen? :)

  ReplyDelete
 7. Yeah! Let's go find David Mondelores blog!!! En fetingpizza på min bekostnad till den som först hittar.

  ReplyDelete

Simons blogg där han skriver ibland.

Followers