Saturday, September 02, 2006

Take the poll!

Tyck till: Hur många kristna konferenser kommer du att vara på i sommar? Ja. Det här tyckte jag var lite roligt, just nu.

Från crossnet.se.

Tänk att liksom välja att lägga förnuftet åt sidan och bara tro på nåt slumpmässigt. Förnuftet kan ju inte förklara allt. Knappt nåt egentligen. Så varför inte tro på att det finns en Gud som är rakt igenom god och som har en plan för just mitt liv? Men vadå "god". God som i "bra för mig", I guess. Och så hela teodicéproblemet. Men "Guds vägar äro outgrundliga" - jaha, men då är vi ju tillbaka på ruta ett. Ruta noll. Det finns fan ingen ruta. Om Guds vägar äro outgrundliga så kan man ju lika gärna tro på Salad Fingers.

Shit, vad det regnar. Verkligen katter och hundar. Högst tveksamt att det blir något Popdakar.

Jag håller med Folkpartiet ändå om att man måste kontrollera friskolor så de inte lär ut va fan som helst. Det som är så äcklo är att de la fram det som om det handlade om muslimer. What about kristna friskolor som vill lära ut intelligent design och att evolutionen är en "teori bland andra". Fuckers. Jag vet att jag recently har läst nån som tyckte att det daltas för mycket med religiösa. Det var nog Christer Sturmark, och/eller Dilsa Demirbag-Sten. Jag är böjd att hålla med. Att man kan gömma sig bakom sin tro och säga vad som helst för det står ju i Bibeln eller det säger imamen eller vadhardu. He dug int.

Jag vet ingenting. Jag vet inte varför jag började gå loss om det här. Det var inte alls meningen. Det skulle ju bara bli ett litet oskyldigt inlägg med en screenshot som jag tyckte var rolig. "Vet inte om jag kommer vara på någon kristen konferens". Haha, priceless.

2 comments:

  1. Ovan känns som värsta gymnasieelevuppsatsen på sin höjd. Men ändå.

    ReplyDelete
  2. Darwin var satans budbärare!

    ...det daltas för mycket med allt religiöst folk. Vatten och bröd och rejäla kättingar är doktorns ordination. Alternativt utbildning/6 månaders omprogrammering.

    ReplyDelete

Simons blogg där han skriver ibland.

Followers