Thursday, January 25, 2007

Blogg.

Igår kväll åt jag vego-tex mex med ett härligt gäng bekanta som jag inte har träffat på ett bra tag, för att vår gemensamma länk har varit i Australien. Helt plötsligt började det snackas bloggosfär hit och bloggosfär dit. Tydligen bloggar alla nuförtiden. Jag blev nästan lite peppad igen.

Kolla i alla fall in Syrran, Vida Latina och See you in hell. Det här är bra folk som ids stå upp för det som är rätt och dessutom kan formulera det.

Själv då. Jo då. Jag har varit och tränat lite Aikido. Jag tror inte att det kommer att bli en vana. Vad mer. Jag har gjort praktik. Johannes och Linnea bor i min lägenhet. Jon har skrivit en massa kommentarer på min blogg. Jag har slutat orka logga in på Messenger. Vi har ätit frukost några gånger. Jag har fått ett intyg. Jag har ägnat mig åt meta-Wikipedianism. Jul har firats och året blev nytt. Fleetwood Mac har gått varma. Bob Dylan har också gått sig varm. Jag har fått rätt så mycket spam. Temat för våren är "Rise Above". Jag började läsa "Drömtydning". Jag har varit på en workshop om Acceptance and Commitment Therapy och stigmatiserande attityder inom rättspsykiatrin. Jag har varit i e-kontakt med han som kom på Acceptance and Commitment Therapy via Wikipedia och jag har upplevt en hel del stigmatiserande attityder inom psykiatrin. Jag har börjat spela mycket mer gitarr än synth i rockbandet Apoteket Apan. Jag har gjort scones och pizza. Linus var och hälsade på en gång. Jag har varit på Ålandskryssning. När jag var i Malmö – fast det var ju jättelänge sedan, i somras – cyklade det förbi en kille och kallade oss för "kommunistjävlar". Det kanske jag har skrivit om redan. Jag har lånat Johannes cykel några gånger. Jon och Anna bjöd oss till nyår och där drack vi och spelade Gamecube och skickade SMS och skrek från balkongen. Jag har varit på julspel på Livets Ord. Livets Ord har sjukt stora lokaler. Jag har gått från Rackarberget till Polacksbacken ett antal gånger.

Det var väl ungefär det.

6 comments:

 1. Åsa21:08

  mycket trevligt att ha dig tillbaka, brukar alltid titta förbi och har lessnat på Jons gröt.

  ReplyDelete
 2. Ja oj, det var en snabb reaktion efter så lång tystnad! :)

  ReplyDelete
 3. Simon: Nästa år i Jerusalem.

  Åsa: Tack! Jag gillar dig också.

  ReplyDelete
 4. Välkommen tillbaka till verkligheten! Men såg ni ut som kommunister? Jag tror inte att jag har hört talas om den incidenten tidigare.

  ReplyDelete
 5. Vego-texmex i all sin ära, men i längden blir det lika tråkigt som gröt.

  ReplyDelete
 6. Woooaa, tänk att jag som inte heller tittat in på skitlänge gör det bara lite mer än en månad efter. Men jag gillar fortfarande jon. Nu när jag vet allt om dig kan du få veta allt om mig. Klicka på joel så får du se.

  ReplyDelete

Simons blogg där han skriver ibland.

Followers